Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2013 19:50 - Антихриста на път за Мегидо!
Автор: galivlad Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2732 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 26.08.2013 20:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Според Библията Антихристът ще се появи преди Второто пришествие и ще измами мнозина с твърдението, че е самият Христос. Мнозина вярват, че това няма да е папата или друг религиозен водач, а самият Сатана в славен образ на ангел, в какъвто според Библията той може да се въплъщава.

Мюсюлманите също вярват в Антихриста, като го наричат ад-Даджал, както и във второто пришествие на Исус, който ще го убие.

Според Библията, антихристът ще се появи и ще сключи 7-годишен договор (завет ) с Израел, но след като минат 3 години и половина той ще наруши завета, ще влезе във възстановения Трети Соломонов храм и ще се обяви за бог (Данаил 9:27 , 2-ро Солунци 2:4). Той ще изиска всеки един човек на Земята да носи неговия белег на дясната ръка или на челото си, и който няма този белег, няма да може да купува или продава, но който го приеме, ще отиде в ада за цяла вечност (Откровение 13:16-17 , 14:9-11). Антихристът ще преследва и обезглавява христяните.

Кредитните карти са белега на Антихриста!

Армагедон (на гръцки: αρμαγεδδων) според Библията е последната битка между Господ и Сатаната. На земята Сатаната ще бъде познат като "Звяра" или "Антихриста", за когото се споменава в Откровение на Йоан, където са описани и въпросните събития. Освен с библейското си значение, думата армагедон днес обозначава и апокалиптична катастрофа, която би довела до края на света. Названието произлиза от иврит - הר מגידו (Хар Мегидо), което означава "хълмът Мегидо".

Според някои вярвяния Армагедон е денят когато земята и всички живи същества ще изчезнат.

В много други религии съществуват вярвания за подобни не случили се битки в невъобразим мащаб, например Рагнарьок в Скандинавската митология.

Събития, които са описани:

    (Южния и Северния цар) "И южният цар ще се разсвирепее, и като излезе ще се бие с него - със северния цар, който ще опълчи едно голямо множество; и множеството ще се предаде в неговата ръка." (Даниел 11:11)
    Изпитания "Дори някои от разумните ще паднат, за да бъдат опитани, та да се очистят и да се избелят, до края на времето; защото и то ще стане в определеното време." (Даниел 11:35)
    Северният цар се възгордява и възвеличава над боговете "И царят ще действа според волята си, ще се надигне и ще се възвеличи над всякакъв бог, и ще говори чудесно надменно против Бога на боговете; и ще благоденства, додето се изчерпи негодуванието; защото определеното ще се изпълни." (11:36) "И няма да зачита боговете на бащите си, нито обичната на жените богиня, нито ще зачита никакъв бог; защото ще направи себе си на по-велик от всички тях." (11:37)
    Северният цар събера Северна Конфедерация от няколко народа
    Армагедон - Лоялните на антихриста армии се събират за да нападнат Израел
    Тогава ще дойде Господ, който ще воюва с тези нации (Захария 14:3-4)
    Страшен съд, антихриста е победен и хвърлен в огненото езеро.

Мегидо е в Сирия! Антихриста който беше посрещнат едва ли не като Христос при избирането му, за първи Чернокож Президент на САЩ стъпва в дълбоки води!



Гласувай:
3



1. bogdan33 - Неприятно. Какво пък дори и да е т...
27.08.2013 17:43
Неприятно.Какво пък дори и да е така.Гледай по глобално на нещата.Човечеството при все цялото си могъщество,възможности и интелект е нищо повече от малко еволюирали микроби намиращи се на една малка планетка огрявана от една звездичка с размерите на прашинка в сравнение с истински големите звезди.И всичко това се намира в една забутана система от десетина планети (под въпрос колко са наистина) в една от милиардите милиарди галактики която ни се струва огромна а всъщност не е дори и петънце,точица във Вселената.Дори и да изчезнем с нас няма да свърши нищо.Със сигурност има и други освен нас.По-добри,по-развити по-красиви и по-умни... Така ,че споко.Лично аз не вярвам ,че войната в Сирия ще е началото на края на нашето съществуване.Ще отидат там "демократите" въоръжени с демократични ракети със лазерно и сателитно насочване.Ще повали демокрация оня Асад ще опъне въжето или ще го застрелят някъде.Руснаците ще си направят пас-боли ги за некво диктаторче някъде в Близкият изток а и в момента далаверката е да са в добри отношения със САЩ и марионетките от ЕС.Иран просто нямат сила и дори да окажат някаква подкрепа ще загубят в края на крайщата.По някое време кинтите за пиропартито на Великите сили ще започнат да посвършват и те ще си ходят оставяйки зад себе си една димяща кочина пълна с мюсюлмани фанатици. И така до следващият път.
цитирай
2. chalama - hm...
28.08.2013 23:17
antihrista znae li za kraq na vremeto???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galivlad
Категория: Забавление
Прочетен: 71181
Постинги: 35
Коментари: 12
Гласове: 20
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930